De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

Wat is 'Hygiënecode voor de Horeca'? 

Lekker eten en drinken, daar gaat het om in de Horeca! Wat er ook bereid Hygienecode voor de Horecawordt, het zal te allen tijde voedselveilig bereid moeten zijn. Hygiënisch werken is in de Horeca essentieel. Om deze voedselveiligheid te waarborgen moet er volgens de Hygiënecode voor de Horeca worden gewerkt. De Hygiënecode voor de Horeca omvat de interationale richtlijnen van de Europese regelgeving.

Voor wie is de Hygiënecode voor de Horeca verplicht?  

Werken volgens de 'Hygiënecode voor de Horeca' is verplicht voor alle horecabedrijven. Hiermee worden bedoeld hotels, restaurants, cafés, cafetaria's, lunchrooms en cateringbedrijven die bedrijfsmatig dranken, spijzen of maaltijden verstrekken voor verbruik ter plaatse of bezorgen aan derden. Ook paracommerciële-horecabedrijven, zoals sportkantines, verenigingen en buurthuizen moeten gebruikmaken van deze Hygiënecode.

Hoe kom ik aan de Hygiënecode voor de Horeca?

Wanneer u uzelf of uw medewerker(s) inschrijft voor de mondelinge Training Hygiënecode HACCP, kunt u bij aanmelding aangeven of u de Hygiënecode voor de Horeca wenst te ontvangen (door middel van 'boek in bezit ja/nee' bij stap 2). Bent u reeds in het bezit van de Hygiënecode voor de Horeca dan vinkt u aan 'ja, ik heb het boek in bezit'. 

Schrijft u uzelf of uw medewerker(s) in voor de Schriftelijke cursus Hygiënecode HACCP, dan wordt de Hygiënecode voor de Horeca automatisch naar u/uw medewerker(s) verzonden. 

Meer informatie over de HACCP Trainingen

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.